Nyheter

Innkalling generalforsamling

NTNUI-Gjøvik Hovedstyret innkaller til generalforsamling 4. mars 2024.

Servering: Det blir servert pizza under møtet!

Dette møtet er for alle som har lyst å være med å bestemme fremtiden til NTNUI-Gjøvik. 

Sakspapirer blir sendt ut.


Årets forening

Lørdag 27. januar var det frivillighetsgalla i Fjellhallen for alle frivillige studenter i Gjøvik. Det ble servert mat og underholdning, i tillegg til at årets priser ble delt ut. Mange engasjerte og flinke frivillige studenter og foreninger ble nonimert i de forskjellige kategoriene, og i år var NTNUI Gjøvik så heldige å vinne prisen årets forening!

Vi ønsker å gratulere de andre som vant priser og alle nominerte, i tillegg til å anerkjenne og gi ros til alle de flinke, engasjerte og ivrige frivillige studentene i hovedstyret og alle undergruppene som gjør NTNUI Gjøvik til den foreningen den er!

Foto: Lisa Grøtan Sørgaard, Sit Gjøvik


NTNUI-fest

Lørdag 16. september blir det temafest med NTNUI på Huset! Kom som idretten din eller i NTNUI sine farger (gult, grønt og blått)! Dørene åpner kl. 22:00, og vi holder det gående til 02:00! Underveis i festen kjører vi pushups-konkurranse med premie til beste dame og mann!!


NTNUI deltar på Totens Tøffeste 

Lørdag 2. september deltok denne spreke gjengen på det lokale løpet Tøtens Tøffeste. Løpet var 6km langt og inneholdt 40 forskjellige hindre på veien fra Gjøvik Gård, gjennom Fjellhallen, over Hovdetoppen, forbi Fastland, og samme vei tilbake. Lagånden var på plass, og laget storkoste seg!

Vi gleder oss til Totens Tøffeste 2024!


Ekstraordinær generalforsamling

23. mai ble det hold ekstraordinæt generalforsamling. Etter vellykket ekstraordinær generalforsamling ble det valgt inn nye hovedstyre medlemer

Nye styremedlemer: 

Kasserer: Andreas Dullum, Varamedlem: Thomas Finsbråten

Velkommen til teamet! 

NTNUI-Gjøvik Løping deltar i Holmenkollstaffetten 

Lørdag 13. mai dro Løpegruppa til Oslo for å løpe Holmenkolstafetten. Stafetten er 18km lang og består av 15 etapper, med siste etappe inne på Bislett. Gruppa løp inn til en sterk 203. plass i klassen på 2000, og kom i mål på 1:10,38!


Innkalling til ekstraordinær generalforsamling

NTNUI-Gjøvik Hovedstyret inkaller til ekstraordinær generalforsamling 23. mai 2023. 

Sted: 1/3 Eureka i H-bygget

Servering: Det blir servert pizza under møtet!

Dette møtet er for alle som har lyst å være med å bestemme fremtiden til NTNUI-Gjøvik. 

Sakspapirer blir sendt ut.

NTNUI-Gjøvik Grad 9 på tur til Lillehammer

I helgen arrangerte Grad 9 tur til Tyrili klatresenter i Lillehammer. Klatregruppa i NTNUI-Gjøvik takker for supert oppmøte og engasjemanget. Klatring er et lavterskeltilbud som alle kan prøve ut. Det spiller ingen rolle om du er erfaren eller ikke. Klatring krever ingen tidligere erfaring. Klatring er veldig sosialt og er et perfekt sted for å bli kjent med andre studenter. Det er bare å stikke innom Fjellhallen hvis du er interesert! NTNUI-Gjøvik klatregruppa holder treninger tirsdager og torsdager kl. 18 - 21 hver uke i Fjellhallen. Håper å se deg der!

NTNUI-Gjøvik Volleyball i sluttspill

NTNUI-Gjøvik Volleyball herrelaget er videre til sluttspill! Etter en tøff start på sesongen sikret laget en solid 2.plass i seriespillet og kom videre til sluttspillet. Etter mange tøffe kamper og god innsats i sluttspillet gikk det dessverre ikke veien for laget. Herrelaget er motivert og klare for å ta seieren i sluttspillet neste sesong!

NTNUI-Gjøvik Volleyball har hatt to lag som spiller i serie sesongen 22/23. Vi har hatt et herrelag og et damelag som spiller i 5. divisjon dette året. Har du lyst å bli en del av laget? Da er det bare å bli med på treninger! NTNUI-Gjøvik volleyball holder treninger tirsdag, onsdag og fredag. Tirsdager og onsdager er det fokus på serielagene der bare NTNUI-Gjøvik medlemer med lisens får delta. Dette er for å gi serielagene kvalitetstreninger for seriekamper. Fredagstreningene er for alle som er medlemer av NTNUI-Gjøvik. Fredager har vi fokus på å ha det gøy!


Nytt hovedstyre!

28. februar ble det hold generalforsamling. Etter vellykket generalforsamling ble det valgt et nytt hovedstyret for 2023. Hurra!

Nye styremedlemer: 

Leder: Isak Andreas Jacobsønn Moe, Nestleder: Phi Thanh Phan, Økonomi: Per Kvarberg, SoMe: Ida Bolette Enerhaugen, Materiellansvarlig: Åse Hegeland, Hallansvarlig: Andreas Bjåstad, Komunikasjon-ansvarlig: Eskild Solum, Styremedlemer: Inger Anne Kvam og Astrid Unhammer.

Sit - Nytt treningsenter på Mustad!