Velkommen til NTNUI-Gjøvik!

En studiehverdag fylt med aktivitet!

NTNUI-Gjøvik er idrettsforeningen som tilhører NTNU i Gjøvik. Vi består av flere idretter og sammen står vi for sosiale aktiviteter med sportslig tema. Vi arrangerer for eksempel AktivCampus og bidrar til SIT-lekene. Vi er her for å hjelpe studenter på NTNU i Gjøvik og Fagskolen med å tilfredsstille deres sportslige behov og kan hjelpe til med å arrangere diverse aktiviteter og starte nye idrettsgrupper om man skulle savne sin idrett. 


Våre idrettsgrupper

Lyst til å bli medlem?

Blir du medlem av NTNUI Gjøvik får du tilgang til alle idrettene og aktivitetene vi tilbyr!

Nyheter

NTNUI-fest

Lørdag 16. september blir det temafest med NTNUI på Huset! Kom som idretten din eller i NTNUI sine farger (gult, grønt og blått)! Dørene åpner kl. 22:00, og vi holder det gående til 02:00! Underveis i festen kjører vi pushups-konkurranse med premie til beste dame og mann!!


NTNUI deltar på Totens Tøffeste 

Lørdag 2. september deltok denne spreke gjengen på det lokale løpet Tøtens Tøffeste. Løpet var 6km langt og inneholdt 40 forskjellige hindre på veien fra Gjøvik Gård, gjennom Fjellhallen, over Hovdetoppen, forbi Fastland, og samme vei tilbake. Lagånden var på plass, og laget storkoste seg!

Vi gleder oss til Totens Tøffeste 2024!


Aktivitetskalender

Finner du ikke din idrett? Da kan du starte den opp selv!

Det er bare å ta kontakt med oss på hovedstyret eller sende inn en søknad!


Mail: post@ntnuigjovik.no

Besøksadresse: Berghusvegen 12, 2815 Gjøvik (Mandager kl 16-19)