Volleyball

Hvem er NTNUI-Gjøvik volleyball

Vi er en undergruppe av NTNUI-Gjøvik og vi er en gruppe som fokuserer på volleyball, og våres hovedfokus er at vi skal være en lavterskel, sånn at DU kan være med uavhengig hvilket nivå du skulle ha fra før av.

Hvordan bli medlem av NTNUI-Gjøvik volleyball

For å kunne bli medlem av NTNUI-Gjøvik volleyball så må du melde inn enten ved å betale medlemskontigent via NTNUI-Gjøvik og du kan gjøre det via denne https://www.ntnuigjovik.no/bli-medlem/. Som medlem kan du delta på alle undergrupper som tilhører NTNUI-Gjøvik.

Hvor er det vi trener og hva er våres trenings tider

Vi trener i GVS-hallen (Gjøvik videregående skole), og den ligger oppe ved Gjøvik sykehus. Her trener vi tre ganger uken, som er tirsdager, onsdager og fredager. Det kan oppstå andre hindringer når hallen måtte være opptatt, men dette vil dere som er medlemmer få beskjed via våres Facebookside

Treningstider

Tirsdager
19:00 - 21:00

Onsdager
20:00 - 21:30

Fredager
18:30 - 20:00Facebookgruppen til NTNUI-Gjøvik volleyball

Facebookgruppen våres er hvor vi deler ut informasjon til våres medlemmer, som for eksempel angende treninger og andre nytte informasjon som måtte komme fra NTNUI-Gjøvik. Dere kan finne våres Facebookgruppe her.

NTNUI-Gjøvik volleyball styret

Styret er de som tar seg av det administrative for gruppen og sørger for at gruppen holder sin gang.

Styret består av:

Leder: Christopher Cox
Nestleder: Gøran Borg
Kommunikasjonsansvarlig: Elise SolbakkenDere må gjerne kontakte oss på: volleyball@ntnuigjovik.no hvis der er noe dere måtte lure på noe angående NTNUI-Gjøvik volleyball eller finn oss på Facebook.