Klatring

Klatregruppa Grad 9

Klatregruppa Grad 9 er studentenes klatremiljø på Gjøvik. Hos oss er alle velkommen, om du er helt fersk, har flere år med erfaring, eller bare er nysgjerrig.

Prøve klatring?

Om du ønsker å prøve klatring er du hjertelig velkommen hos oss. Gi en i styret et lite forvarsel så ordner vi med utstyr.

Hvordan bli medlem

Som alle undergruppene av NTNUI-Gjøvik holder det å være medlem av NTNUI-Gjøvik for å være medlem av Klatregruppa Grad 9.
Lenke til innmelding i NTNUI-Gjøvik: https://www.ntnuigjovik.no/bli-medlem/

Facebookgruppe

Vi har en gruppe på Facebook. Denne gruppen er hovedkanalen for informasjon fra styret. Gruppen er også åpen for å samle og finne folk å klatre med eller stille spørsmål.Lenke til gruppen: https://www.facebook.com/groups/Klatregruppa/

Treninger

Vi holder to "treninger" i uken:
Tirsdag 18:30 - 21:00
Torsdag 18:30 - 21:00
NB! Noen ganger er Fjellhallen stengt for klatring grunnet arrangementer (spesielt rundt juletider). Se mer om dette på Fjellhallens nettsider: https://www.fjellhallen.no/apningstider/

Utstyr

Klatregruppa Grad 9 eier en del utstyr som er gratis for våre medlemmer å låne. Om du ønsker å låne utstyr, ta kontakt med en i styret så ordner vi dette. Vi jobber med å finne en bedre system for utlån av utstyr.
Vi har: Seler, taubremser, kalkposer, skrukarabinere, sko, ekspresslynger, tau, crashpads og en hjelm.

Rabatt

Hos Gamletorvet Sport kan du få rabatt på klatreutstyr om du sier du er fra Klatregruppa Grad 9 og har studentbevis.

Fjellhallen

Fjellhallen er nå vår hovedarena og det er her vi har våre treninger.
Inngang til Fjellhallen betales i utgangspunktet ved skranken i inngangen.
Noen dager leier Gjøvik Klatreklubb klatreveggen, da betales inngangen til dem (se vipps-plakat inne på anlegget). Se mer her: http://www.gjovikklatreklubb.no/
Det må betales Fjellhallen/Gjøvik Klatreklubb for hver gang du klatrer.

Sikkerhet

Vi har flere instruktører i klubben og vi holder til tider "brattkortkurs" for våre medlemer(følg med på Facebook.gruppa). Vi oppfordrer samtidig alle til å ta sikkerhet på alvor. Ha mot til å si fra om noen driver med utrygg aktivitet og vis respekt og forståelse når folk sier ifra til deg.

Styret

Åamund Rokke (Leder)
Lars Pedersen (Nestleder)
Nå oss på mail: klatring@ntnuigjovik.no