Klatring

Klatregruppa Grad 9

Klatregruppa Grad 9 er studentenes klatremiljø på Gjøvik. Hos oss er alle velkommen, om du er helt fersk, har en lang årekke med erfaring eller bare er nysgjerrig.

Prøve klatring?

Om du ønsker å prøve klatring er du hjertelig velkommen hos oss. Gi en i styret et lite forvarsel så ordner vi med utstyr.

Hvordan bli medlem

Som alle undergruppene av NTNUI-Gjøvik holder det å være medlem av NTNUI-Gjøvik for å være medlem av Klatregruppa Grad 9.
Lenke til innmelding i NTNUI-Gjøvik: https://www.ntnuigjovik.no/bli-medlem/

Facebookgruppe

Vi har en gruppe på Facebook. Denne gruppen er hovedkanalen for informasjon fra styret. Gruppen er også åpen for å samle og finne folk å klatre med eller stille spørsmål.Lenke til gruppen: https://www.facebook.com/groups/Klatregruppa/

Treninger

Vi holder to "treninger" i uken:
Tirsdag 18:30 - 21:00
Torsdag 18:30 - 21:00
NB! Noen ganger er Fjellhallen stengt for klatring grunnet arrangementer (spesielt rundt juletider). Se mer om dette på Fjellhallens nettsider: https://www.fjellhallen.no/apningstider/

Utstyr

Klatregruppa Grad 9 eier en del utstyr som er gratis for våre medlemmer å låne. Om du øsnker å låne utstyr, ta kontakt med en i styret så ordner vi dette. Vi jobber med å finne en bedre system for utlån av utstyr.
Vi har: Seler, taubremser, kalkposer, skrukarabinere, sko, ekspresslynger, tau, crashpads og en hjelm.

Rabatt

Hos Gamletorvet Sport kan du få rabatt på klatreutstyr om du sier du er fra Klatregruppa Grad 9 og har studentbevis.

Fjellhallen

Fjellhallen er nå vår hovedarena og det er her vi har våre treninger.
Inngang til Fjellhallen betales i utgangspunktet ved skranken i inngangen.
Noen dager leier Gjøvik Klatreklubb klatreveggen, da betales inngangen til dem (se vipps-plakat inne på annlegget). Se mer her: http://www.gjovikklatreklubb.no/Om du er medlem av Sit-Idrett får du fri tilgang til Fjellhallen, men husk å registrere deg i skranken når du går inn (per. nu: skrive seg på lista). Husk også å ha med studentkort med gyldig oblat.
Merk at noen medlemskap i Sit-Idrett inneholder medlemskap i NTNUI-Gjøvik. Her må du gjøre en vurdering på hva som er mest økonomisk for deg. Du trenger ikke å være medlem av Sit-Idrett for å klatre med oss, men da må du betale Fjellhallen/Gjøvik Klatreklubb for hver gang du klatrer.
Se priser for Sit-Idrett her: https://www.sit.no/gjovik/trening/bli-medlem

Sikkerhet

Vi har flere instruktører i klubben og vi holder til tider "brattkortkurs" for våre medlemer(følg med på Facebook.gruppa). Vi oppfordrer samtidig alle til å ta sikkerhet på alvor. Ha mot til å si fra om noen driver med utrygg aktivitet og vis respekt og forståelse når folk sier ifra til deg.

Styret

Guttorm Hallum Østigård
Nikolai Mork
Jan Tidemand Grosch
Nå oss på mail: klatregruppagrad9@gmail.com